Maritimo Constanta!
Published On: mie, Mar 14th, 2012

5 coafuri impletite, invata sa le realizezi pas cu pas. VIDEO

Maritimo Constanta!

Iti plac la nebunie coafurile impletite, dar ti se par foarte complicate si dificil de realizat? Daca te inarmezi cu rabdare si le incerci chiar tu, cu ajutorul tutorialelor, ai toate sansele sa inveti cum sa le realizezi.
Iata cinci coafuri impletite si modul in care le poti pune in practica, propuse de Eva.ro:

Coada impletita pe o parte

Una dintre cele mai simple coafuri impletite pe care o poti incerca. Principiul de baza este acelasi ca la impletitura simpla in trei, cu singura exceptie ca trebuie sa adaugi permanent par celor trei suvite, pentru ca rezultatul sa fie o coada care incadreaza chipul.

Coada de peste

O impletitura din doua suvite principale, usor de realizat, daca prinzi miscarea. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti imparti parul in doua suvite, apoi sa desprinzi câte o suvita subtire din prima si sa o adaugi la suvita grosa opusa si asa mai departe. Iata un tutorial util:

Impletitura in 5

O coafura ceva mai dificil de realizat, care are nevoie de toata atentia si priceperea ta.

Coada dubla

Rezultatul este de-a dreptul spectaculos si chiar daca pare foarte complicat, trebuie sa stii ca nu e deloc asa. Impleteste doua cozi, apoi uneste-le cu ajutorul agrafelor.

Coc impletit

Daca vrei o coafura eleganta, pe care sa o realizezi singura, aceasta este alegerea ideala. Iata cum sa o realizezi:

Sursa: Eva.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>